Securitatea informatiilor in firma

Bookmark This (opens in new window)

Securitatea informatiilor in firmaPeter Gregory
Securitatea informatiilor in firmaChiar in aceasta clipa sunteti in bataia pustii!! Stiti ce este viermele? Dar calul troian? Puteti schita profilul unui hacker?Toate cadrele de conducere din firma dvs. ar trebui sa raspunda fara ezitare la aceste simple intrebari! Atacurile teroriste din Statele Unite, zvonurile despre cyber-terorism, viermi nimicitori precum NIMDA si Code Red – toate au pus brusc securitatea informatiilor in prim-planul lumii afacerilor. Ca factor important de decizie, trebuie sa fiti permanent la curent cu toate problemele si solutiile care vizeaza siguranta companiei dvs. Prin accesul lor la informatii-cheie (inregistrari financiare si despre clienti, planuri strategice, politici, proceduri comerciale), angajatii si colaboratori pot provoca daune serioase infrastructurii informationale a firmei dvs.

Daca firma dvs. nu este excelent pregatita pt. a se proteja, va inregistra grave dereglari in activitate si pierderi de neinlocuit. Stiati ca pagublele produse de virusul BugBear la nivel mondial sunt estimate la 950 milioane USD? In numai 2 luni!

Cunoasterea inseamna PUTERE. A detine informatii vitale, la momentul potrivit, pe piata potrivita – iata diferenta esentiala intre esec si REUSITA in afaceri. Solutia care va permite sa va protejati informatiile si sa le utilizati in deplina siguranta in cadrul firmei dvs.: Securitatea informatiilor in firma – un ghid extrem de util pentru solutionarea problemelor importante cu care se confrunta orice manager in privinta securizarii informatiilor.

Scrisa intr-un stil accesibil, alert, concis, utilizand un vocabular al practicienilor sistemelor de securitate, ea furnizeaza date esentiale pentru managerul pus in situatia de a para – prin hotararile sale – riscurile si amenintarile din tumultuoasa lume a afacerilor.

1 thought on “Securitatea informatiilor in firma

  1. Pingback: calulation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.